Nestala Savka Nastić iz Modrana, policija moli za pomoć!

Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ”122”.

Naime, Policijskoj stanici Janja,  od strane njene majke  prijavljen  je nestanak lica sa fotografije, Savke Nastić,rođena 01.09.1983. godine u Bijeljini, nastanjena u Modranu.

Prema izjavi prijaviteljke  radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje i ista ne  koristi  propisanu  terapiju , Savka je nižeg rasta, visine oko 150cm, crne duže kose, oči smeđe boje, vitke građe, pravilnog  oblika lica, nosa i usana, na oba uha u donjem dijelu gdje se nalaze minđuše ima vidljiva oštećenja u vidu rasjekotine koja je zarasla.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

Komentari: