Neophodno jedinstvo oko ključnih nacionalnih pitanja

Prve godine kada se u Republici Srpskoj i Srbiji obilježava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave iz Stranke demokratske Srpske – Semberija su poručili da je srpskom narodu potrebno jedinstvo oko ključnih nacionalnih pitanja.

“Na dan kada je prije 102 godine srpska vojska sa Solunskog fronta nezadrživo krenula da oslobađa porobljenu otadžbinu i zemlje preko Drine, Save i Dunava, sjećamo se svih junaka palih u ratovima za slobodu, ali poručujemo da je i danas, kao i prije stotinjak godina, potrebno jedinstvo srpskog naroda oko ključnih nacionalnih pitanja”, navodi se u saopštenju stranke.

Uz čestitke građanima Semberije, Republike Srpske, braći u Srbiji i svim ljudima dobre volje, SDS Semberija izražava uvjerenje da Bijeljinu i cijelu Republiku Srpsku čine i svi ljudi i narodi koji žive sa srpskim narodom i bore se da grad i Republiku učine boljim mjestom za život.

“Kao stranka koja je osnovana na ideji što šireg narodnog jedinstva i vjeri da je razvoj svakog grada i zajednice najveći patriotizam današnjice, SDS Semberija je sigurna da će, zajedno sa našim narodom, učiniti sve da Bijeljina ostane primjer kako ujedinjeni ostvarujemo najbolje rezultate”, navodi se u saopštenju.

Iz SDS Semberija zaključuju da je Bijeljina grad budućnosti kojem je potreban svaki njegov stanovnik koji gleda naprijed i razumije da je saradnja, umjesto sukobljavanja, ključna za napredak i zdraviju atmosferu za život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *