Nastavljeno popločavanje staza u Gradskom parku /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić obišao je danas radove na popločavanju staza u gradskom parku, koji su u završnoj fazi. Prema riječima gradonačelnika, na ovom mjestu biće još novih sadržaja, a Bijeljina će uskoro dobiti i novu pješačku zonu.

Na projektu uređenja Gradskog parka u Bijeljini intenzivno se radi već nekoliko godina, pa je ova zelena oaza danas postala jedno od najljepših mjetsa u gradu za šetnju, odmor i rekreaciju. U završnoj fazi su i radovi na rekonstrukciji i popločavanju staza u parku, koje je danas obišao gradonačelnik Bijeljine.

Mićić najavljuje i nove projekte, pa će kako kaže ulica Patrijarha Pavla pored manastira do zgrade Gradske uprave uskoro postati pješačka zona, za šta će biti izdvojeno oko 200.000 KM.

Centralni dio Gradskog parka krasi nedavno izgrađena rotari česma, a Mićić napominje da će na ovom mjestu biti postavljene još četiri biste srpskih velikana.

U parku gdje se nalaze i biste narodnih heroja iz Drugog svjetskog rata biće napravljeno i obilježeno mjesto gdje će se polagati vijenci, tokom obilježavanja značajnih istorijskih datuma, kaže gradonačelnik.

Komentari: