Napadač sa automatskom puškom upao u kafić

Danas u poslijepodnevnim časovima desila se stravična scena u srcu Beograda, u jednom od popularnih kafića na Vračaru.

Kako prenose mediji, mladić sa maskom na licu upao je sa teškim naoružanjem, sa automatskom puškom “Uzi” u objekat i napravio haos!

Policija traga za muškarcem koji je u 18.30 časova, naoružan automatskom puškom, ušao u kafić na Vračaru, a sumnja se da je došao s namjerom da ubije muškarca koji je označen kao pripadnik škaljarskog klana.

– U bašti kafića bilo je nekoliko desetina gostiju, a unutra tek nekoliko osoba.

Kad su vidjeli da muškarac kod sebe ima pušku – pretpostavlja se “uzi” ili “hekler” – svi su polegali na pod od straha – kaze izvor Kurira.

Kako dodaje, naoružani muškarac nije obraćao pažnju ni na koga, već je samo ušetao u lokal

– Dvojica muškaraca, koji su takođe bili u bašti kafića, odmah su počeli da bježe, pa su se sakrili iza šanka. Po njihovoj reakciji, djelovalo je kao da su znali da je došao zbog njih. Neki gosti su za to vrijeme i pobjegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave – dodaje naš sagovornik.

On navodi da su muškarci bili iza šanka sve dok napadač nije otišao. – Napadač nije rekao ni riječ. Samo se prošetao kroz lokal i razgledao, vjerovatno s namjerom da pronađe metu. Sumnja se da je jedan od dvojice muškaraca koji su se krili iza šanka pripadnik kotorskog škaljarskog klana i da je on bio njegova meta – kaze naš izvor i dodaje:

– Pošto metu nije mogao da pronađe, napadač je naposletku napustio lokal i pobjegao, a zaposleni su odmah kontaktirali policiju. Muškarci koji su se krili takođe su pobjegli, ali na zadnja vrata lokala. Srećom, strašan zločin je izbjegnut jer naoružani bjegunac nije ispalio nijedan hitac. Policija je brzo došla u lokal u kojem se desio incident i obavila razgovor sa zaposlenima i vlasnikom, a potraga za napadačem je u toku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *