Nagrada bijeljinskim bokserima /VIDEO/

Bokserski klub Radnik dobiće od Gradske uprave još 5.000 KM, saopšteno je nakon svečanog prijema za bijeljinske boksere koji su na državnom prvenstvu ostvarili najbolji rezultat.

Bokserski klub “Radnik” sa postignutim rezultatima u samom je vrhu boksa u BiH, na državnom prvenstvu BiH koje je održano u Bijeljini, svom gradu su obezbijedili  pet zlatnih medalja.

-Dijeliti šampionske titule na pola Radniku, a pola čitavoj Bosni i Hercegovini veliki je uspijeh, kaže trener Milenko Tomić. Dodaje da su takmičari ovim obezbijedili učešće u reprezentaciji, a pred njima je i nastavak kvalifikacija za Olimpijske igre.

Nije lako do najboljih rezultata, trebalo se dokazati na državnom takmičenju i izboriti za mjesto u reprezentaciji kaže prvak BiH u super teškoj kategoriji.

Za učešće na takmičenjima koja predstoje očekuje se podrška resornih ministarstava na državnom i republičkom nivou, ali i lokalne zajednice. Rezultati bokserskog kluba Radnik dokazuju da se radi o  najbolje organizovanom klubu, koji će imati podršku Gradske uprave, kaže gradonačelnik Bijeljine.

Bokserski klub “Radnik” je i redovan korisnik budžetskih sredstava, što su do sada rezultatima opravdali predstavljajući Bijeljinu u najboljem svjetlu.

Ovo su ozbiljni sportski rezultati, za evropsku i svjetsku scenu, pa je cilj kako je rečeno, da sredstva koja se iz gradske kase izdvajaju za ovaj klub na godišnjem nivou, u narednom periodu budu veća.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *