Nacrt rebalansa budžeta na 41. sjednici gradske Skupštine /VIDEO/

Odbornici Skupštine Grada Bijeljina će 30. oktobra u skupštinske klupe. Pred njima je rebalans budžeta grada za ovu godinu, te Odluka o prenosu prava svojine sa grada na Republiku a u svrhu izgradnje trase auto-puta, najavljeno je danas nakon održanog međustranačkog sastanka. Pred odbornicima je 13 tačaka dnevnog reda.

Još jedna skupštinska sjednica biće održana u starom sazivu Gradskog Parlamenta. Biće održana u petak 30. oktobra, a pred odbornike će Nacrt rebalansa budžeta grada za 2020. godinu, za koji je saglasnost stigla od ministarstva finansija Srpske rečeno je nakon održanog Međustranačkog sastanka.

I prijedlog izmjene odluke o kumunalnim taksama će na razmatranje, kako bi cijena priključka na kanalizacionu mrežu u industrijskoj zoni bila smanjena sa 5 na dvije marke, da bi se na taj način pomoglo privrednicima.

U PDP-u kažu da su iznenađeni pozivom za održavanje 41. redovne sjednice Skupštine Grada s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju u gradu. Stava su da ima prečih stvari od rebalansa budžeta koje nadležni trebaju rješavati.

Sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana u Velikoj sali Centra za kulturu Semberija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.