Mladen Petrović: Politički potez, moglo se postupiti korektnije

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović danas je smijenio rukovodstvo Direkcije za izgradnju i razvoj Grada. Mladen Petrović smijenjen je sa funkcije Izvršnog direktora za tehnički sektor kao i Mladen Milićević, direktor Direkcije za razvoj Grada.

Na mjesto Mladena Petrovića imenovan je Stevan Čukić, a na mjesto Milićevića Branka Blagojević.

“Razumijem političke poteze, ali mislim da je sve moglo i drugačije da se uradi, jer sam uvijek imao sasvim korektnu saradnju sa gradskom upravom”, izjavio je za Arena televiziju Mladen Petrović koga je, kako kaže, odluka o smjeni iznenada zatekla danas nakon zasjedanja nadzornog odbora.

“Moglo je sve da se uradi na kulturniji i normalniji način, moja saradnja sa gradonačelnikom je do sada bila korektna. Pokazao sam svoju lojalnost i za četiri godine kao direktor Direkcije samim tim što sam ostavio firmu u plusu 200.000 KM.  Ali s druge strane razumijem političke poteze i uopšte ne bježim od toga da sam ja taj. Ovo je iznenadilo i mene i generalnog direktora, moglo se postupiti korektnije i sazvati sastanak. Niko ne bježi do toga, niko nije Bogom dan da bude bilo šta, ali jedna korektnost je bila neophodna, jer sarađivaćemo i u budućnosti, ali na ovaj način sigurno neće doći do dobre saradnje” – kazao je Petrović.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *