Mještani MZ Stari grad uklanjaju grafite neprimjerenog sadržaja na stambenim objektima /VIDEO/

U organizaciji Mjesne zajednice Stari grad, počele su aktivnosti na prefarbavanje grafita na stambenim zgradama i privatnim kućama u dijelu centra grada i gradskoj zoni koju teritorijalno pokriva Mjesna zajednica Stari grad. Mještani ove mjesne zajednice kažu da se akcija sprovodi sredstvima uz pomoć donacija, što je dokaz da se budi svijest sugrađana i pokazuje želja da živimo u uređenijem gradu.

Mještani mjesne zajednice Stari Grad otpočeli su ovih dana akciju uređenja eksterijera u dijelu centra grada i gradskoj zoni koju teritorijalno pokriva ova mjesna zajednica. Grafiti neprimjerenog sadržaja na stambenim zgradama i privatnim kućama biće prefarbani za nekoliko dana, a fasade dovedene u prvobitno stanje. Aktivnosti se sprovode na objektima u ulicama Svetog Save, Miloša Obilića i Dimitrija Tucovića. Okupljeni oko ove ideje, mještani su se složno prihvatili posla.

Akcija uređenja fasada u mjesnoj zajednici Stari Grad sprovodi se sredstvima uz pomoć donacija. S obzirom da se akcija zasniva na entuzijazmu predsjednika Savjeta ove mjesne zajednice, rado sam se odazvao pozivu za simboličnu podršku, kaže Zlatan Lazarević, odbornik u Skupštini grada i direktor Agrarnog fonda.

Akciji koja je u toku bez obzira na vrele ljetne junske dane odazvali su se osim stanara i članova Savjeta ove Mjesne zajednice i mnogi koji su pokazali želju da daju svoj doprinos, kako bismo živjeli u ljepšem i uređenijem gradu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *