Mitrović: Skupštinska većina neće opstruisati donošenje budžeta /VIDEO/

Krajem decembra biće održana i 18. redovna sjednica SG Bijeljina na kojoj se očekuje usvajanje budžeta grada za 2023. godinu. Potpredsjednik bijeljinskog parlamenta Milenko Mitrović rekao je da odbornici iz redova koalicije Dogovor za Bijeljinu neće opstruisati donošenje ovog veoma važnog dokumenta.

Saradnja sa gradonačelnikom ne postoji, ali smo mi kao skupštinska većina na prošlom – 17. redovnom zasjedanju pokazali dobru volju i usvojili nacrt budžeta za iduću godinu, rekao je Mitrović, u emisiji Panorama TV Arena.

Mitrović je rekao da u našem gradu vlada urbanistički haos i da je njegov, i cilj njegovih kolega, da se uvede red u ovu oblast i da bijeljina zaista bude grad, u pravom smislu te riječi.

Mitrović ističe da treba obezbjediti dobre puteve koji idu prema Bijeljini, te da sva prateća infrastruktura bude po mjeri naših građana.

Mitrović je na kraju rekao da je razvoj grada usporen u poslednje dvije godine zbog nepostojanja volje Gradonačelnika da sarađuje sa skupštinskom većinom. To mora prestati jer građani ne smiju da trpe, dodao je Mitrović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *