Mitrić: Viši nivo kvaliteta i dostupnosti prava korisnika

Rukovodilac bijeljinske filijale Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske Darko Mitrić izjavio je danas da je za 29 godina rada Fond značajno podigao kvalitet i dostupnost prava i usluga za korisnike zdravstvene zaštite, što se posebno pokazalo u vrijeme pandemije virusa korona.

“Jedinstveni smo po tome u reginu što Fond uz podršku Vlade Republike Srpske već više od godinu dana finansira zdravstvenu zaštitu za sve građane”, rekao je Mitrić na promotivnom punktu ispred sjedišta Filijale u Bijeljini.

Prema njegovim riječima, u Fondu se trude da izađu u susret svim potrebama korisnika, a ima ih 80.000.

“Svaka od filijala ima zaposlenog zaštitnika prava korisnika koji svakodnevno daje detaljne informacije o načinu ostvarivanja svih prava i usluga za naše građane”, naveo je Mitrić.

On je istakao da je princip rada Fonda solidarna jednakost za sve korisnike.

“Trudili smo se i da naše troškove svedemo na minimum kako bi obezbijedili što više novca i usmjerili ga u podizanje kvaliteta, obima i dostupnosti usluga za korisnike Fonda”, naglasio je Mitrić.

Prema njegovim riječima, o radu Fonda svjedoči i to što posljednjih godina posluje pozitivno i za prethodnu godinu ima pozitivan revizorski izvještaj.

U svim filijalama Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske danas je organizovano promovisanje prava osiguranika u povodu obilježavanja 29 godina od osnivanja Fonda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *