Mićić: Slika stvorena u javnosti plod medijske buke /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora SDS u Bijeljini i aktuelni gradonačelnik odgovorio je danas na više pitanja u vezi izjava predsjednika te stranke Mirka Šarovića da neće dozvoliti koalicije sa SNSD. Mićić je potvrdio da su već razgovarali telefonom i da će se susresti –  već sutra.  Šta Mićić očekuje da će se desiti?

Predsjednik SDS Mirko Šarović i predsjednik Gradskog odbora u Bijeljini Mićo Mićić sastaće se sutra na sjednici Predsjedništva stranke potvrdio je danas gradonačelnik Bijeljine. Kaže da su se već čuli telefonom i da je slika stvorena u javnost više plod  medijske buke nego nečeg drugog.

Odmah je uslijedilo direktno novinarsko pitanje, na koje je Mićić odogovorio ,,biće šta će biti”.

Mićić je danas pokušao poslati poruku javnosti da želi odvajanje djelovanja lokalne vlasti i stvaranja lokalnih koalicija oko lokalnih projekata od kako je rekao ,,visoke politike”.

U sporazumu sa SNSD se govori o 12 projekata u Semberiji za koje se želi široka koalicija, a ne o prelascima u drugu stranku ili o politici na višem nivou.

Mićić je ostao dosledan ranijim izjavama da on neće napustiti SDS i da mu je jedini cilj dobro funkcionisanje  lokalne vlasti i okupljanje oko projekata koji imaju ekonomski i razvojni značaj za grad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *