Medicinari obilježili uspješnu godinu

Dom zdravlja Lopare zahvaljujući odgovornom, savjesnom, poštenom radu i maksimalnom angažovanju svih zaposlenih više od deceniju ostvaruje pozitivne rezultate, istakao je menadžer za zdravstvena pitanja ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković.

Nešković je na prijemu na današnjem prijemu u loparskom Domu zdravlja godinu na izmaku ocijenio kao uspješnu i kada je riječ o radu sa pacijentima, i kada je riječ o poslovanju koje je dobilo pozitivan revizorski izvještaj od Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske.

On je naveo samo neke od projekata koji su obilježili ovu uspješnu godinu i najavio nabavku digitalnog rendgenskog aparata naredne godine.

“Godina je bila u znaku značajnih građevinskih radova. Izgrađen je objekat u kojem će biti smještena pedijatrijska ambulanta, služba za radiološku dijagnostiku, apoteka i prostor gdje će biti smještena služba hitne pomoći”, istakao je Nešković i zahvalio opštini Lopare i majevičkoj dijaspori za podršku tokom svih proteklih godina.

Direktor ove zdravstvene ustanove Dušan Šakotić izrazio je zadovoljstvo radom svih zaposlenih koji su predanim radom dali doprinos kada je u pitanju zdravlje građana majevičkog kraja.

“Nastavljamo sa svim započetim projektima kako bi naši korisnici imali što bolju zdravstvenu zaštitu”, rekao je Šakotić na prijemu za zaposlene i njihovu djecu, njih 25, kojima su uz prigodan program dodijeljeni novogodišnji paketići.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *