Marinković: Dobar rad i dobri rezultati za proteklu godinu

Predsjednik ugljevičke Opštinske boračke organizacije Jovan Marinković pohvalio je saradnju sa lokalnom upravom koja godišnje izdvaja 150.000 KM za boračku populaciju i sa Rudnikom i termoelektranom “Ugljevik”, uz čiju podršku radi preduzeće “Bors preporod”.

Marinković je rekao da je njihov cilj da se budžet za boračku populaciju poveća za 50.000 KM zbog inflacije, a nastojaće da obezbijede i bolja primanja i uslove rada za 35 zaposlenih u “Bors preporodu”, od kojih su 51 odsto ratni vojni invalidi, a ostali su demobilisani borci i članovi porodica poginulih boraca.

Marinković je rekao novinarima da je na danas održanoj godišnjoj sjednici Skupštine Opštinske boračke organizacije Ugljevika jednoglasno podržan izještaj o njenom radu za proteklu godinu i usvojen prijedlog programa rada i finansijski plan za ovu godinu.

Prema njegovim riječima, usvojena je i odluka o raspisivanju i provođenju izbora u Opštinskoj boračkoj organizaciji Ugljevika, a riječ je o redovnim izborima u Boračkoj organizaciji koji od aprila počinju po lokalnim boračkim organizacijama.

Marinković je na čelu Opštinske boračke organizacije tri mandata, koji traje četiri godine.

Na sjednici je usvojen i izvještaj o radu firme “Bors preporod” koja zapošljava lica sa invaliditetom iz boračke populacije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *