Mališani prodavali svoje proizvode od recikliranog materijala

Na Gradskom trgu u Bijeljini mališani vrtićkog uzrasta organizovali su uz pomoć svojih vaspitača prodajnu izložbu proizvoda od recikliranog materijala koje su sami napravili, u okviru ovogodišnjeg obilježavanja Nedjelje djeteta, a novac od prodaje namijenjen je za humanitarne svrhe.

Današnju izložbu pripremila su djeca iz vrtića “Čika Jova Zmaj”, a podršku na Trgu su im pružili i drugari iz Predškolske ustanove “Dragan i Zoran”.

Najmlađim sugrađanima se ove godine pridružio i gradonačelnik Ljubiša Petrović sa
saradnicima, a oni su mu pojasnili da tradicionalno, svake godine, organizuju prodaju onoga što sami naprave u vrtiću, te da će novac od prodaje otići u humanitarne svrhe.

Direktor vrtića “Čika Jova Zmaj” Slaviša Vujanović rekao je da se u ovoj ustanovi bave humanitarnim aktivnostima tokom cijele godine, a ne samo tokom Nedjelje djeteta – djeca svoje radove izlažu u holu vrtića i ostavljaju mogućnost roditeljima da ih kupe po simboličnoj cijeni.

Uz zahvalnost roditeljima koji su kupili najveći dio izloženih predmeta, odnosno radova, Vujanović je naveo da odluku kome će novac biti proslijeđen donose Stručno vijeće i Savjet roditelja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *