Maksimović: Odlikovanje predsjednika obavezuje da se radi više i bolje

Direktor Bolnice “Sveti vračevi” u Bijeljini Zlatko Maksimović izjavio je da ga odlikovanje predsjednika Republike obavezuje da ubuduće radi više, bolje i posvećenije s ciljem očuvanja zdravlja građana Srpske.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je danas Maksimovića

Ordenom časti sa srebrnim zracima, a Maksimović kaže da priznanje ne doživljava kao lično, nego priznanje svim saradnicima i cjelokupnom timu bijeljinske bolnice za sve što rade u posljednje vrijeme.

Priznanje je dodijeljeno za izuzetne zasluge i doprinos u organizovanju, sprovođenju i pružanju medicinske pomoći, spašavanju ljudskih života, razvoju primarnog, sekundarnog i dijelom tercijalnog nivoa zdravstvene zaštite u Republici Srpskoj.

Iz Bolnice je saopšteno da je Ordenom krst milosrđa Republike Srpske odlikovan subspecijalista kardiologije Lazar Angelkov za naročit doprinos razvoju elektrofiziologije u Bolnici “Sveti vračevi” u Bijeljini.

Angelkov je već godinu dana zaposlen u bijeljinskoj bolnici.

Ordenom zastave Republike Srpske sa zlatnim vijencem predsjednik Dodik odlikovao je specijalistu dječije hirugije i dječije ortopedije i direktora Univerzitetske dječije klinike “Tiršova” iz Beograda Sinišu Dučića, za doprinos razvoju dječije hirurgije i ortopedije u bijeljinskoj bolnici, kao i razvoju ove oblasti zdravstvene zaštite u Srpskoj.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *