Majevički proizvodi predstavljeni na “Danima ludaje” u Kikindi

Manifestacija „Dani ludaje“, koja se održava u Kikindi uz tradicionalne programe poput „Karnevala predškolaca“, „Banatskog fruštuka“, „Evropskog kutka“ i mjerenja najteže bundeve i najduže tikve, počela je 14. septembra, a završava se danas.

Opštinu Lopare na manifestaciji su predstavljali članovi Udruženja žena “Vrijedne ruke Majevice”, a bili su prisutni i predstavnici lokalne zajednice, sekretar Skupštine opštine Lopare Davor Vićić, direktor Doma zdravlja “Dr Rosa Hadživuković” Dušan Šakotić i predstavnik  Turističke organizacije Lopare Slobodan Simikić, za koje je upriličen prijem kod gradonačelnika Kikinde Nikole Lukača i predsjednika Skupštine grada Mladena Bogdana.

Štand udruženja “Vrijedne ruke Majevice” posjetio je ministar odbrane i potpredsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević.

“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo učesnici ove manifestacije, gdje smo na najbolji način predstavili domaće proizvode sa Majevice”, istakla je Gorica Prelić, predsjednik udruženja.

Ona je izrazila zahvalnost ministru Vučeviću i drugim zvaničnicima, kao i brojnim posjetiocima koji su posjetili štand udruženja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *