Maja Tasovac: 2022. godina veoma uspješna za RSS!

– Predan rad i jasni politički ciljevi rezultirali su veoma uspješnom 2022. godinom, u kojoj je Republička stranka Srpske /RSS/ znatno ojačala strukturu, povećala broj članova, te osvojila direktan poslanički mandat. Ovim koktelom željeli smo da čestitamo svim stanovnicima Bijeljine i Republike Srpske predstojeće praznike i poželimo im ostvarenje svih njihovih želja i stremljenja – izjavila je predsjednica Aktiva žena RSS Maja Tasovac.

Tasovac je na novogodišnjem koktelu u Bijeljini, koji su organizovale dame Republičke stranke Srpske, poručila da će RSS i u 2023. godini nastaviti ozbiljan rad za unapređenje lokalne zajednice.

– Bijeljinci i Bijeljinke su prepoznali pozitivnu energiju koju je RSS unijela u politički život. U narednoj godini, nastavićemo sa još više elana i iskustva da mijenjamo stvari nabolje – navela je Tasovac.

Predsjednik RSS Mladen Petrović istakao je da je ova stranka na prvo mjesto stavila kvalitet njenih članova.

– To su prije svega dobri ljudi i domaćini, a kada tome dodamo njihove profesionalne reference i ostvarenost u društvu, dolazimo do zaključka da je u politici ipak moguće voditi se pravim vrijednostima – iskrenošću, znanjem, poštenjem… Zato je RSS izvjesno osvježenje od prvog dana osnivanja – rekao je Petrović, poželivši srećnu Novu godinu i Božić svim stanovnicima Semberije.

Osnivač RSS Slavenko Ristićnaglasio je da je uspjeh koji je postigao osvojivši poslanički mandat u NSRS, uspjeh svih članova i simpatizera ove partije, te da je svaki cilj moguće ostvariti ukoliko postoji zajedništvo.

– Zajedništvo smo odlučili da gradimo oko najvažnijih stvari za opstanak Republike Srpske, a to su jaka ekonomija i privreda, nova radna mjesta za našu djecu. Oni koji ne žele da napuste svoja ognjišta i idu u inostranstvo, zaslužuju kvalitetan život u svojim opštinama i gradovima, zaslužuju sigurnost i prosperitet. Trudiću se da, zajedno sa njima, u novoj godini ubrzam pozitivne promjene, koje su neminovne – dodao je Ristić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *