Loparski medicinari na zasluženom predahu, učestvovali na Kotlićijadi u Priboju

Zdravstveni radnici Doma zdravlja Lopare, nakon što više od mjesec dana nema korona virusa u ovoj majevičkoj opštini, uzeli su učešće u narodnom zboru Kotlićijada “Priboj 2021”.

Uz kotlić, roštilj, muziku i prijatnu atmosferu loparski medicinari su promoteri zdravlja i na jučerašnjoj manifestaciji koja polako postaje tradicija ljudi ovdašnjeg kraja.

Direktor ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković zahvalio je svim medicinarima za sve što su činili i čine za građane Lopara.

“Danas smo učesnici građanske manifestacije, a posebno je zadovoljstvo što medicinari imaju pozitivne rezultate u svim segmenita, i najbitnije da nema nijedan slučaj  korona virusa već više od mjesec dana u našoj opštini”, rekao je Nešković novinarima.

Opreznost je potrebna, i te kako, upozorava Nešković, ističući da i dalje sugrađani slušaju savjete zdravstvenih radnika.

Zajedno sa loparskim medicinarima su i neurolog u bijeljinskoj bolnici Aleksandar Jovičić i dekan Fakulteta zdravstvenih studija u Bijeljini Dražen Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *