Lopare: Podrška iz Loznice za treću dozu vakcina protiv virusa korona

Direktor Doma zdravlja “Milenko Marin” iz Loznice Branka Krasavac posjetila je danas Dom zdravlja Lopare i u razgovoru sa direktorom ove ustanove Želimirom Neškovićem najavila podršku za treću dozu vakcina protiv virusa korona stanovništvu majevičkog kraja i šire regije, ukoliko to bude potrebno.

Krasavčeva je rekla novinarima da je iz razgovora zaključila da je loparski Dom zdravlja dobro opremljen i da ima dobar kadar.

“Dom zdravlja Loznica ima mali broj specijalističkih službi, pedijatriju i ginekologiju, a za ostale koristimo konsultante jer se nalazimo u okviru opšte bolnice”, rekla je Krasavčeva, koja je posjetila Lopare povodom krsne slave Doma zdravlja.

Nešković je nakon susreta izrazio zahvalnost za podršku koja dolazi iz matice Srbije zdravstvenim radnicima i stanovništvu Republike Srpske.

“Razgovarali smo o brojnim pitanjima koja vežu ova dva doma zdravlja, a to su prije svega epidemiološka situacija i saradnja u tom smislu, kao i saradnja drugih službi naših ustanova”, rekao je Nešković Srni.

Dom zdravlja Lopare sutra obilježava krsnu slavu Svetog mučenika Agatonika.

Za 13.30 časova zakazano je lomljenje slavskog kolača, kada će zdravstvenim radnicima ove ustanove biti uručena i zlatna značka opštine Lopare.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *