Lena Kovačević – sasvim posebno akustično veče /VIDEO/

U okviru svoje proljećne turneje, Lena Kovačević stigla je i u Bijeljini, gdje je sinoć u velikoj sali Centra za kulturu održala koncert i time uljepšala trenutke ljubiteljima pop i džez muzike.

Lena Kovačević je, sa svojim muzičarima, povela bijeljinsku publiku na muzičko putovanje kroz svoje studijske albume i singlove, a ova turneja pružila je i priliku da bude predstavljena muzika iz filma „Nije loše biti čovek”, koju je pisao Momčilo Bajagić. Repertoar je neobičan, ali ima svoju tezu koja povezuje ovo koncertno druženje, kaže Lena za našu televiziju.

Lena Kovačević najavljuje da će veoma brzo izbaciti i novi singl, najkasnije za desetak dana. Ljubitelje njenog glkasa i muzike očekuje još jedna pjesma i krajem juna mjeseca.

U okviru svoje proljećne turneje, Lena Kovačević stigla je i u Bijeljinu. Ističe da je u ovom gradu nastupala ranije dva puta ali ne u bijeljinskom Centru za kulturu.

Domaćini kažu da im predstavlja čast i zadovoljtsvo što su u velikoj sali ove ustanove kulture ugostili Lenu Kovačević.

Pevačica i kompozitor Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Objavila je tri albuma za domaće tržište. Njen muzički stil odiše jedinstvenim spojem pop i džez muzike.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *