Knežević: Rezolucija pisana najmanje u Crnoj Gori, Krivokapić ne zaslužuje da bude premijer /VIDEO/

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je za RTS da se rezolucijom crnogorskog parlamenta o Srebrenici stvara nova antisrpska atmosfera i da mu se čini da je rezolucija najmanje pisana u Crnoj Gori i da su njenom usvajanju doprinijele NATO ambasade.

Lider Demokratskog Fronta Andrija Mandić izjavio je da usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici u crnogorskom parlamentu opasna poruka kojom je naneta nemjerljiva šteta Srbima i ponovio da aktuelni premijer nema podršku DF.

Niti sam glasao, niti sam predlagao rezoluciju poručuje aktuelni premijer Zdravko Krivokapić. U izjavi za Tanjug, odbacio je tvrdnje da je u crnogorskoj skupštini stvorena nova većina i kazao da on neće biti premijer protiv volje naroda.

Srpski nacionalni savjet /SNS/ u Crnoj Gori ocijenio je povodom usvajanja rezolucije o Srebrenici u parlamentu da je “očigledno da ovakva građanska Crna Gora predstavlja projekat nestajanja srpskog naroda sa ovih prostora” i da zato taj koncept Srbi u Crnoj Gori treba hitno da odbace.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *