KK UNSU: Žetva medalja na prvenstvu Srpske u Bileći

Proteklog vikenda, tačnije u subotu 03.10. u organizaciji Karate saveza Republike Srpske i Regionalnog karate saveza Hercegovine, Sarajeva i Romanije održano je pojedinačno i ekipno Prvenstvo Republike Srpske za Djecu do 13 godna.

KK UNSU nastupio je sa sedam takmičara u osam pojedinačnih i dvije ekipne kategorije. U konkurencijii 230 takmičara iz 27 klubova ostvareni su odlični rezultati. Osvojivši maksimalan broj medalja sa četiri zlatne, i po tri srebrne i bronzane, kao i prethodnih godina, svrstali su se ponovo među najuspješnije klubove Srpske.

Zlatne medalje:

Mijić Marija, kate djevojčice 2011 godište

Mijić Milica, kate djevojčice 2009 godište

Vujić Mia Milica borbe djevojčice 2009 godište

Gavrilović Marija, borbe djevojčice 2008 godište (-40)

Srebrne medalje:

Knežević Ivan, borbe dječaci 2008 godište (-40)

Tripunović Vukašin, borbe dječaci 2008 godište (-37)

Ekipa “UNSU“ borbe djevojčice (Mijić Milica, Vujić Mia Milica)  2009/10

Bronzane medalje

Trifković Marija, borbe djevojčice 2008 godište (-50)

Mijić Milica, kate djevojčice 2009

Ekipa “UNSU” borbe djevojčice (Trifković Marija, Gavrilović Marija) 2007/08

-Nakon nedavnih uspjeha na prvenstvu Srpske za kadete, juniore i mlađe seniore, te ovogodišnjih rezultata na seniorskom prvenstvu Srpske, rezultatima u mlađim kategorijama pokazali smo da imamo podjednak kvalitet u klubu u svim selekcijama. Kao takvi smo jedan od rijedkih klubova u Srpskoj, a sve je plod sistematskog i dobro osmišljenog plana rada, navodi se u saopštenju KK UNSU.

Znanja, volje i motivacije im ne hvali, ali im hvali razumjevanje i podrška lokalne zajednice, adekvatna rezultatima koje ovaj klub poslednjih godina postiže.

-U teškoj materijalnoj situaciji mi nastavljamo dalje i vjerujemo da će doći vrijeme u kojem će se u našem gradu nagrađivati i podsticati svi jednako prema svom radu i svojim rezultatima, a ne prema nekim drugim uslovima, stoji u saopštenju.

U narednom periodu klub očekuje niz pripremnih turnira, a ono što je najvažnije jesu državna i balkanska prvenstva kako za mlađe tako i starije. Pored ovih aktivnosti uveliko se priprema organizaciju III po redu Otvorenog Prvenstva Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2020“ koji će se održati u odloženom terminu krajem ovog mjeseca.

-U ime UO kluba, zahvaljujemo se roditeljima kluba na pomoći da realizujemo odlazak i nastup na prvenstvu u Bileći, a našim takmičarima još jednom čestitatmo na ostvarenim rezultatima, poručuju iz KK UNSU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.