KK UNSU: Tri zlatne, tri srebrne i jedna bronzana medalja na Srpska openu

Proteklog vikenda u Banja Luci u organizaciji karate saveza Republike Srpske održan je drugi internacionalni karate turnir “Srpska open 2021“.

Turnir je organizovan pod pokroviteljstvom Ministarstva za Porodicu, omladinu i sport Republike Srpske i Grada Banja Luka, a svečano je otvoren od strane Gradonačelnika Banja Luke Gospodina Draška Stanivukovića.

U konkurenciji 60 klubova iz pet okolnih zemalja sa oko 650 učesnika takmičari KK UNSU ostvarili su odlične rezultate. U devet nastupa osvojeno je sedam medalja, od toga tri zlatne, tri srebrne i jedna bronzana.

-Ono što nas više raduje od samih medalja jesu kvalitetni nastupi naših takmičara koji nagovještavaju dobre rezultate u nastupajućoj sezoni, navodi se u saopštenju KK UNSU.

Zlatne medalje:

Uroš Radan, borbe pojedinačno U21seniori (-67)

Marija Trifković, borbe pojedinačno – pionirke 2008 godište (-49)

Milica Mia Vujić, borbe pojedinačno – pionirke 2009 godište (-45)

Srebrne medalje:

Vukašin Tripunović, borbe pojedinačno – pioniri 2008 godište (-40)

Uroš Radan, borbe pojedinačno – juniori (-68)

Milica Mia Vujić, borbe pojedinačno – pionirke 2008 godište (-44)

Bronzane medalje:

Aleksandar Ivković, borbe pojedinačno – U21seniori (-75)

-Kao prethodni turnir u Tuzli i ovaj u Banja Luci nam je poslužio kao pripremni za predstojeća zvanična prvenstva. Treći u nizu takvih narednog vikenda je ponovo u Tuzli i svakako da ćemo iskoristiti priliku da učestvujemo sa što većim brojem naših takmičara, navodi se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *