KK “Srpski soko”: Srebro za Jelenu Simić na međunarodnom takmičenju u Beču /VIDEO/

Karate klub “Srpski soko” nedavno je imao veliki međunarodni uspjeh. Mlada takmičarka iz ovog kluba uspjela je da osvoji srebro u konkurenciji do deset godina.

Karate klub „Srpski soko“ iz Bijeljine nastavlja da stvara nove mlade i već uspješne takmičare u svijetu karatea. Iako ima samo osam godina, karatistkinja Jelena Simić je već ostvarila značajan uspjeh, okitivši se srebrnom medaljom na međunarodnom takmičenju u Beču, u kategoriji do deset godina. „Vienna Open“ turnir održan je 21. oktobra, a okupljao je preko 700 takmičara iz 50 država. Milan Bojić višedecenijski karatista i trener nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom mlade takmičarke.

Uz mnogobrojnu konkurenciju, mala Jelena se takmičila u izvedbi kata. Ona je hrabro izašla pred našu kameru i sama nam otkrila o kojim katama je riječ.

Jelena sledeće godine treba da nastupi na Otvorenom prvenstvu Slovačke u Bratislavi, a njene pripreme bi uskoro već trebale da počnu. Iz kluba napominju da je trenutno u toku konkurs za karate trenere i pozivaju sve one koji su zainteresovani da počnu da se bave karateom, da dođu na prvi trening.

Od sledeće godine počinje i stipendiranje svakog prvaka Bosne i Hercegovine, a trener Milan Bojić obilježava i veoma važan jubilej, 50 godina rada u karate sportu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *