Kik-bokser Jasmin Ramić sportista 2021. godine

Kik-bokser Jasmin Ramić poroglašen je za najboljeg sportistu grada Bijeljina za 2021. godinu.

Na tradicionalnom 45. izboru najboljih sportista grada, u organizaciji Gradske uprave i bijeljinskog lista “Semberske novine”, drugo mjesto pripalo je odbojkašu Vladimiru Milićeviću, a treće fudbalerki Sofiji Krajšumović.

U kategoriji 10 najboljih sportista našli su se i rukometašica Nikolina Vukobrat, košarkaš Dejan Kokoruš, košarkašica Teodora Sojić, karatista Branko Živković, futsaler Miljan Odžaklić, taekvondoista Njegoš Pantić, te bokser Alen Rahimić.

Najperspektivniji mladi sportisti su Ema Kovač, Ivana Kićanović, Sofija Rakić, Lazar Lazić, Dunja Vuksić, Milan Dobranić, Lana Radulović, Aleksandar Novicki, Mitar Jovašević i Nikola Drljić.

Za najboljeg sportistu – lice sa invaliditetom proglašen je Velezar Šurbet, koji se bavi streljaštvom.

Najuspješniji trener je Miomir Trifković, a najbolji pedagog fizičkog vaspitanja Marijana Stević.

Titulu najbolje ženske ekipe odnio je tim Ženski fudbalski klub “Radnik bumerang”, a muške ekipa Fudbalski klub “Zvijezda 09”.

Najbolji sportski radnik je Mira Pilopović, dok su priznanja za dugogodišnji razvoj sporta pripala Bobanu Lukiću i Nihadu Iziću.

Priznanje za sportski projekat pod nazivom “Svi imaju jednake šanse” pripalo je Košarkaškom klubu “Fenis basket”.

Najbolji sportsta grada Jasmin Ramić rekao je novinarima da je ova nagrada za njega veoma značajna, te da mu je motivacija za dalji rad.

Ramić je savjetovao mladima da se bave sportom, jer time da mogu da postignu mnogo u životu.

Predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević rekao je da grad večeras ima čime da se ponosi, poručivši da je Bijeljina grad sporta zbog ljudi koji se njime bave i da im treba omogućiti što bolje uslove da tako i nastave.

On je naveo da će nastojati da bude poboljšana sportska infrastruktura u gradu, jer je svima poznato da Bijeljina nema dovoljno sala za trening.

“Nastojaćemo da obezbijedimo što više sredstava za naše kubove i sportiste”, rekao je Đurđević.

(Srna/foto: semberija.info)

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *