Kandidati SNSD-a darovali šah-pul i založili se za razvoj Dvorova /VIDEO/

Kandidati SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH iz Bijeljine Vojin Mitrović, Nedeljko Ćorić, Zlatan Lazarević i Dragan Knežević donirali su danas mjesnoj zajednici Dvorovi šahovski pul, popularni set za igru na otvorenom prostoru i založili se za razvoj ovog bijeljinskog naselja.

Poklon je poslužio za uređenje “penzionerskog kutka” u centru Dvorova, neposredno kod ulaza u banjski kompleks, obogatiće društveni život u naselju, a bio je i povod za pokretanje niza drugih inicijativa, poput postavljanja igraonice za djecu i teretane na otvorenom.

Za kandidata SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu iz Izborne jedinice dva Nedeljka Ćorića donacija za Dvorove je primjer izreke da “sloga kuću gradi”.

Kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici šest Zlatan Lazarević i Dragan Knežević su istakli da su Dvorovi prije rata “vodili trku” u smislu uređenja centra ovog naselja sa uređenjem centra Bijeljine, ali se sve promijenilo posljednjih godina.

Banja Dvorovi, prema ocjeni kandidata SNSD, ima ogroman potencijal za razvoj Bijeljine, ali je zanemarena od Gradske uprave jer se gradonačelnik bavi ličnim prioritetima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *