Jović: Okupljati se oko zajedničkih ideja, posebno nacionalnih /VIDEO/

Predrag Jović, predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija /SDSS/ – Mićo Mićić, istakao je potrebu okupljanja oko zajedničkih ideja, posebno nacionalnih i da će se zalagati za vraćanje nadležnosti Republici Srpskoj i njeno jačanje.

Jović je na prazničnom prijemu za novinare izrazio želju da se Bijeljina vrati na put dominacije u razvoju, ističući da je SDSS i osnovan s ciljem da ovaj grad ide putem razvoja.

Jović je naglasio da sabornost i okupljanje oko nacionalnih ideja predstavljaju dodatni podstrek i za unapređenje ekonomije.

“Zalažemo se i za vraćanje nadležnosti Republici Srpskoj i njeno jačanje. To će biti velika borba u sljedećoj godini”, napomenuo je Jović.

On je naveo da je ova stranka, koja djeluje u okviru Koalicije “Dogovor za Bijeljinu”, ponosna što će, zahvaljujući usvojenim amandmanima na budžet za 2022. godinu, biti unaprijeđeno stanje u gradu, pogotovo za osjetljive kategorije.

Istakao je da su sve vrijeme posvećeni poboljšanju uslova života za socijalno osjetljive kategorije građana, a rade i na pomoći privrednicima zbog problema izazvanih pandemijom virusa korona.

Jović je naglasio da je ova stranka radila i gradila i nastaviće da razgovara i da se dogovara sa svojim građanima, kojima je čestitao predstojeće praznike i poželio dobro zdravlje i sreću na svakom planu.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *