Jadranka grupa zapošljava sezonske radnike iz Bijeljine /VIDEO/

Veliki broj građana iz Bijeljine radio je tokom protekle ljetne turističke sezone u Malom Lošinju u Hrvatskoj. Riječ je o nezaposlenim licima koji se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS.

U sklopu priprema za novu ljetnu sezonu u bijeljinskom hotelu “Drina ”  sutra će biti održan sastanak sa zainteresovanim licima za obavljanje sezonskim poslova.

Svi zainteresovani građani Bijeljine koji se nalaze na evidenciji nezaposlenih i predstojećeg ljeta mogu da konkurišu za neke od sezonskih poslova na hrvatskom primorju.

U potrazi za kvalitetnom radnom snagom , u bijeljinskom Hotelu „Drina“  sutra će u 16 časova biti prezentovana ponuda  za zainteresovane  radnike iz oblasti ugostiteljstva i trgovine  koji žele da rade u hotelima “Jadranka grupa”.  Posla ima za oko 500 radnika.

Proteklog ljeta veliki broj građana Bijeljine radio je u Malom Lošinju. Iskustva su kažu pozitivna.

„Jadranka grupa „  je jedno od vodećih turističko- trgovinskih  društava na području Malog Lošinja u Hrvatskoj koja zapošljava u sezoni veliki broj radnika.

Više informacija o mogućnosti zaposlenja i ponudi radnih mjesta možete dobiti sutra na prezentaciji u bijeljinskom Hotelu Drina od 16 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *