Izgradnjom nove zgrade podignut nivo rada i usluga /VIDEO/

Nova višenamjenska zgrada Centra za socijalni rad izgrađena je i opremljena po svim evropskim standardima. Investicija je vrijedna 3,1 milion maraka, a u sklopu kompleksa zgrade biće izgrađeni i tereni za djecu sa posebnim potrebama, s obzirom da se u ovoj zgradi nalazi i Dnevni centar za djecu sa poteškoćama u razvoju.

Prije tri mjeseca završena je kompletna izgradnja i opremanje višenamjenske zgrade Centra za socijalni rad u Bijeljini, površine 2.540 kvadratnih metara. Izgradnjom ovog objekta koji je podignut na mjestu nekadašnje montažne zgrade koja je uništena u katastrofalnim poplavama 2014 godine, omogućena je kvalitetnija usluga korisnicima ove ustanove.

Izvršena je napominje direktor ove ustanove i strukturizacija objekta, pa su dobro raspoređene sve službe za rad sa strankama.

U izgradnju nove zgrade Centra za socijalni rad u Bijeljini uloženo je 3,1 miliona maraka, a urađena je po svim evropskim standardima.

Uslovi za rad su neuporedivo bolji,jer objekat zadovoljava sve kriterijume i potrebe kako zaposlenih tako i korisnika usluga Centra za socijalni rad u Bijeljini. U savremeno opremljenom objektu smješten je i Dnevni centar za djecu u riziku, a od septembra bi trebalo da počne sa radom i Dnevni centar za djecu sa poteškoćama u razvoju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *