Izbor sportiste godine: Prijedloge kandidata dostaviti do 14. januara

Organizacioni odbor manifestacije “Izbor sportiste godine grada Bijeljina” pozvao je klubove da svojim prijedlozima doprinesu uspjehu ove manifestacije i što objektivnijem vrednovanju uspjeha sportskih klubova i pojedinaca u ovoj godini, a prijedloge je moguće slati do 14. januara.

“Ove godine bira se deset najboljih sportista u seniorskoj kategoriji od kojih će stručni žiri proglasiti tri najuspješnija. Biraju se i dvije najuspješnije ekipe /u muškoj i ženskoj konkurenciji/, najuspješniji trener, sportski radnik, najbolji pedagog fizičke kulture, sportista u kategoriji invalidnih lica te najperspektivniji mladi sportisti /maksimalno 10 mladih sportista pod kojima se podrazumjevaju juniori, kadeti, pioniri, pjetlići i ostali koji se nisu takmičili u seniorskoj kategoriji/”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Navedeno je da stručni žiri zadržava pravo da ne rangira sportiste ili klubove ukoliko smatra da plasmani u 2021. godini nisu na nivou zadovoljavajućih rezultata i kriterijuma za izbor sportiste godine.

Za svakog predloženog kandidata ili klub potrebno je dostaviti pismeno obrazloženje sa navedenim rezultatima i uspjesima u 2021. godini.

Prijedloge treba dostaviti u pisanoj i elektronskoj formi na mejl /[email protected]/, do 14. januara 2022. godine u redakciju Semberskih novina, Ulica Atinska 2A, od 8.00 do 14.00 časova, a dodatne informacije moguće je dobiti potivom broja telefona /055/209-213/ ili putem mejla Semberskih novina.

Tradicionalna, 45. manifestacija “Izbor sportiste godine grada Bijeljina” biće održana u organizaciji Semberskih novina, a pod pokroviteljstvom grada.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *