Inicijativa za opoziv gradonačelnika na sjednici 8. februara

Inicijativa za opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića biće na dnevnom redu sjednice Skupštine grada u srijedu 8. februara, najavljeno je iz gradskog parlamenta.

Iz Skupštine grada napominju da ni nakon urgencije gradonačelniku do danas nije dostavljen nijedan materijal za ovu sjednicu, niti je odgovoreno na urgenciju.

Skupština je 12. januara uputila podsjetnik gradonačelniku za ovu sjednicu, gdje su navedene sve tačke dnevnog reda koje po programu rada treba da se nađu na zasjedanju, a rok za dostavu materijala je 20. januar.

“S obzirom na to da postoje zakonom definisani rokovi u kojima je neophodno da se inicijativa za opoziv gradonačelnika nađe u skupštinskog proceduri, a da ne postoji odgovor da li će i kada biti dostavljeni ostali materijali, sazvana je sjednica Skupštine grada sa navedenim dnevnim redom”, navodi se u saopštenju.

Iz Skupštine su napomenuli da će, nakon što gradonačelnik dostavi potrebne materijale, biti sazvana naredna sjednica Skupštine grada na čijem će dnevnom redu biti svi materijali koji budu dostavljeni od gradonačelnika i drugih ovlaštenih predlagača.

Sjednica Skupštine grada Bijeljina počeće u 10.00 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *