Informacija o vodosnabdijevanju – utorak 5. septembar

Informacija o vodosnabdijevanju.

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od tri do tri i po sata, u ulicama: Beogradska, Mačvanska, Stefana Dečanskog (drugi dio ulice od ATC “Knez Ivo od Semberije” do Ljeljenče) i Svetozara Ćorovića u Bijeljini, uključujući sve susjedne, priključne ulice, kao i u naseljima: Amajlije i Ljeljenča.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

U nedjelju 10.09.2023. godine, u vremenu od 07:00 do 16:30 h, zbog remonta elektroenergetskih postrojenja, doći će do nestanka električne energije na izvorištu vode za piće “Grmić” u Bijeljini, što će izazvati otežano vodosnabdijevanje u cijelom gradu. Vode neće biti u prigradskim naseljima i na višim spratovima zgrada a preostali dio grada imaće smanjen pritisak u vodovodnoj mreži.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *