Gradski odbor PDP-a obilježio krsnu slavu

Gradski odbor Partije Demokratskog Progresa u Bijeljini proslavio je danas krsnu slavu Bogojavljenje u prisustvu stranačkih funkcionera, prijatelja i gostiju.

U odnosu na prethodne godine, zbog trenutne epidemiološke situacije krsna slava je proslavljena u znatno skromnije i u prostorijama stranke.

Nakon lomljenja slavskog kolača prisutnima se obratio Predsjednik GO PDP-a Bijeljina, Slaviša Marković.

“Uvaženi kumovi naše slave, prijatelji i gosti, čast mi je i zadovoljstvo što i ove godine mogu u svojstu domaćina da Vam poželim dobrodošlicu. Obilježavanje krsne slave po tradiciji slavimo više od 20 godina. PDP ima blistavu prošlost, a ono što je sigurno moramo imati još blistaviju budućnost. Okupljeni oko slavskog kolača, ikone, žita i svijeće želimo da pokažemo jedinstvo i želju, da zajedničkim naporom našu partiju i društvo u kome živimo učinimo boljim mjestom za budućnost naše djece.”

Marković se zahvalio kumovima slave i poželio da i u budućnosti imamo sjajne odnose sa Srpskom Demokratskom Strankom, kao i sa drugim političkim partijama.

“Zajedno sa ovim mladim ljudima koji su ovdje, gradonačelnikom Petrovićem, sa prijateljima iz Demokratskog Narodnog Saveza, učinićemo sve da Bijeljina bude bolje mjesto za život svih građana i da bude lider u regionu” – dodao je Marković.

Gradonačelnik Grada Bijeljina i kum slave, Ljubiša Petrović je čestitao slavu prisutnima i zahvalio na ukazanom povjetenju da bude kum slave. 

“Da se okupljamo u boljim okolnostima, da među nama vlada mir, stabilnost, ekonomski prosperitet, zdravlje i sve ono što nas čini boljim ljudima. Želja mi je da se i sledeće godine družimo ovim istim povodom, da nas bude što više, da nas okupljaju zdrave misli, dobre ideje i svaki napredak, zajedno sa Srpskom pravoslavnom  crkvom, kako u Bijeljini tako i u Republici Srpskoj”- istakao je Petrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *