Gradska uprava ne odgovara na potrebe građana /VIDEO/

Stanovnici Mjesne zajednice “15. Majevička” u Bijeljini godinu dana nisu dobili nijedan odgovor na 10 pisanih zahtjeva za rješavanje potreba stanovništa koje su uputili gradonačelniku Ljubiši Petroviću, rekao je danas novinarima predsjednik Savjeta ove mjesne zajednice Predrag Tešić.

“Trotoari u Ulici Svetozara Ćorovića nikada nisu završeni i sigurnost djece i građana i dalje je ugrožena”, upozorio je Tešić.

Tešić je dodao da je u ovoj ulici postavljen trotoar u dužini od samo 200 metara, umjesto s obje strane ulice, a da su ležeći policajci izostavljeni i u Ulici Svetozara Ćorovića i u Ulici Lukijana Mušickog.

Prema njegovim riječima, realizacija je izostala i kada je riječ o zahtjevima za izgradnju sportskog terena i igraonice za djecu i za rješavanje problema neprijatnih mirisa koji dopiru sa Eko-deponije.

“Iako smo se sa gradonačelnikom sastali u julu prošle godine, kada nam je obećao rješavanje određenih problema po hitnom postupku, ništa nije urađeno”, rekao je Tešić.

Mještanin Dragiša Arsenović rekao je novinarima da je godinama član Savjeta ove mjesne zajednice, ali da se nikada nije dogodilo da sve stoji i da se ništa od problema ne rješava.

“Sramota je da ulica poput Ugljevičke, na samo kilometar od centra grada, u 21. vijeku bude neasfaltirana, a da građani gaze kroz vodu i blato”, ocjenjuje Arsenović.

On kaže da su od gradonačelnika tražili i trasiranje Ugljevičke ulice, kao i izmještanje bandera ulične rasvjete u Ulici Kulina bana.

“Nadamo se da će neko imati sluha i za ovaj dio Bijeljine i da ćemo početi da živimo normalno”, rekao je Arsenović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *