Gradonačelnik ugostio glumce predstave „Čudne reči“ /FOTO/

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović organizovao je sinoć prijem za istaknutog glumca Slobodana Bodu Ninkovića i autora  dječijih pjesama i predstava Jovicu Jocka Tišmu, povodom  izvođenja dječijeg muzičkog šou programa pod nazivom „Čudne reči“.

Zahvalio se umjetnicima i organizatoru, istakavši da su Boda i Jocko uradili mnogo za osmjeh naše djece.

– Kada na takav način pružate energiju i dajete sve od sebe na sceni, znate da to mališani vraćaju višestruko. Zato postoji opredjeljenje našeg Grada da se potrudimo da ovakvih događaja bude što više i da nam dolazite što češće. Nadam se da ćemo sledeće godine imati što više ovakvih događaja, a potrudićemo se da Bijeljina bude epicentar kulturnih dešavanja.

Novac uložen u obrazovanje i kulturu se višestruko vraća, tako da je ovaj gest da Grad pokloni ulaznice djeci za ovu predstavu samo mali, početni, korak da ovakvih poklona i događaja bude što više. Mališanima bih poručio da uz igru, pjesmu i radost večeras uživaju.

“Čudne reči“ su ljubavne pjesme koje još nisu porasle, pa zato pjevaju o ljubavi prema finoći, roditeljima, drugarima, igri, djetinjstvu, prirodi, muzici, selu, sportu, pričama, baki i deki, slavljima, lijepim snovima, smijanju i radovanju – rekao je gradonačelnik.

U ime Centra za kulturu „Semberija“ izvođače predstave je pozdravio direktor Igor Bešlić, koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog organizacije ovakvog događaja, te istakao da se nada da će biti više ovakvih akcija u budućnosti.

– Hvala Gradskoj upravi i gradonačelniku koji je jednim lijepim gestom pričinio veliko zadovoljstvo i uživanje našim mališanima – rekao je Bešlić.

Boda Ninković se zahvalio domaćinima i napomenuo da nije prvi put u našem gradu, da mu je ovdašnja publika poznata, jer je nastupao sa dječijim, ali i predstavama  za odrasle na festivalu koji se tradicionalno održava u našem gradu.

– Znam da je ovdje, u najmanju ruku, prijatno, a što se publike tiče – fantastično. Mi ćemo večeras sve da učinimo, kao što i uvijek radimo, i da se velikom radošću i našim ličnim zadovoljstvom družimo sa najmlađima.  Njima je to vrlo bitno, a nama je zbog toga veoma drago i mislim da ćemo večeras uživati zajedno – kazao je Boda.

– Radujemo se što imamo priliku da steknemo neke nove drugare, jer gdje god  smo se družili sa djecom, ostalo je neko prijateljstvo –  mi smo njima donosili radost, a oni su nas inspirisali da posle pravimo neke nove predstave i pjesmice za djecu.  Potvrdili su nam da ovaj i ovakav posao koji mi radimo i koji drugi rade ima svog smisla i svoju svrhu – rekao je Jocko.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *