Formiran Mjesni odbor Dašnica, RSS pristupili novi članovi

Republička stranka Srpske /RSS/ formirala je Mjesni odbor Dašnica, za čijeg je predsjednika izabran Igor Trifković, a tom prilikom RSS je pristupilo više od 20 novih članova koji su prepoznali snagu ove političke partije.

Trifković je istakao da će kao predsjednik Mjesnog odbora pokušati da utiče na brže rješavanje problema sa kojima se susreću njegove komšije.

– Već dvije godine pričamo o nekim naizgled malim stvarima, ali koje su i te kako neophodne za svakodnevno funkcionisanje građana – zamjena sijalica ulične rasvjete, uklanjanje ambrozije uz kanal Dašnica, čišćenje kišne kanalizacije… Siguran sam da ćemo posredstvom odbornika koje RSS ima u Skupštini ubrzati ove procese – rekao je Trifković.

Prisutnima su se obratili predsjednik RSS Mladen Petrović i odbornik ove stranke u lokalnom parlamentu Danijel Perić, koji su naglasili da će ubrzo ostvariti cilj koji je odredilo Predsjedništvo stranke – da obiđu sve mjesne zajednice u Bijeljini i formiraju kvalitetne mjesne odbore. Za potpredsjednike Mjesnog odbora RSS Dašnica izabrani su Ljerka Čuturić i Nemanja Antić, a za sekretara Jovan Rakić


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *