“Elvako MetPro” poklonio lopte Osnovnoj školi u Velikoj Obarskoj

Bijeljinsko preduzeće “Elvako MetPro” poklonilo je Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš” iz Velike Obarske lopte koje će đaci koristiti tokom nastave fizičkog vaspitanja, a direktor ove obrazovne ustanove Zoran Jovanović istakao je da svaka pomoć društveno odgovornih firmi znači mnogo za funkcionisanje jednog školskog kolektiva.

– Osnovne škole imaju ograničen budžet, a svakodnevna poskupljenja pogađaju i naš resor. Potrebno je obezbijediti djeci tople učionice, ali i sredstva za rad, te smo se za određene stvari obraćali preduzećima koja posluju na teritoriji Bijeljine. “Elvako MetPro” nam je odmah odgovorio i za potrebe nastave smo dobili nove lopte za fudbal, košarku, odbojku i rukomet – naveo je Jovanović.

Generalni direktor preduzeća “Elvako MetPro” Dragan Ljubinković naglasio je da ova firma godinama pomaže sportiste, talentovane pojedince, kao i realizaciju događaja iz oblasti kulture.

– Smatram da svaka firma koja posluje dobro treba da svoj uspjeh podijeli ne samo sa radnicima, nego i sa ljudima i sredinom u kojoj djeluje. Lopte koje smo donirali nisu veliki teret za naš budžet, a znamo da će osnovcima i te kako pomoći da se razviju u zdrave ljude, a možda i buduće uspješne sportiste – rekao je Ljubinković.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *