“Elvako MetPro”: Donacija Tehničkoj školi u Bijeljini

Danas su predstavnici kompanije “Elvaco MetPro” posjetili Tehničku školu “Mihajlo Pupin” u Bijeljini i ovom prilikom im donirali računarsku opremu.

Donacija je realizovana na osnovu Zahtjeva koji su predstavnici škole dostavili i iskazali potrebu za računarskom opremom koja je neophodna školi za obnovu kabineta predviđenog za programiranje i ostale stručne predmete a koji je potreban za obezbjeđenje što boljih uslova za rad i edukaciju naše djece.

Elvaco MetPro je, kao odgovor na ovaj Zahtjev, nabavila i donirala pet računara po specifikaciji koja joj je upućena od strane škole.

Prilikom ovog susreta dogovoren je i nastavak višegodišnje saradnje i novi projektni zadaci koju kompanija “Elvaco MetPro” realizuje a tiče se stručne prakse koju đaci Tehničke škole obavljaju u kompaniji. Kao rezultat te saradnje, danas je već 10 nekadašnjih đaka ove škole zaposleno u “Elvaco MetPro” kompaniji.

-Nadamo se da ćemo ovom simboličnom donacijom pomoći da se proces učenja i sticanja novih znanja odvija kvalitetnije i u skladu sa svjetskim standardima, navodi se u saopštenju “Elvaco Met”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *