Eksplodirala plinska boca u radnji u centru Beograda, pet osoba povrijeđeno /VIDEO/

U eksploziji plina u jednoj kiosku brze hrane u centru Beograda povrijeđeno je pet osoba, od kojih jedna teže, saopšteno je iz pres-službe Grada Beograda. Lokal u kojem je došlo do eksplozije oko devet sati, potpuno je uništen, a oštećena su još dva obližnja lokala.

Jedna od očevidaca Martina Živković kaže da je prizor bio katastrofalan i da se od dima skoro ništa nije vidjelo. Martina, koja se u trenutku eksplozije nalazila u hotelskoj sobi iznad lokala, prenijela je novinarima da se jako uplašila kada je sa prozora vidjela da je troje krvavih na zemlji. I ostali očevici kažu da je prizor bio zastrašujući.

Borislav Grujić  koji je u trenutku eksplozije bio u mjenjačnici u blizini lokala u Čika Ljubinoj u kojem je eksplodirala plinska boca, ispričao je da je prizor bio jeziv, da su ljudi zapomagali, a da komšinicu koju poznaje već 20 godina nije prepoznao u prvi mah. Menadžer u kafiću prekoputa, je možda i najviše stradao. Oštećene su mu  i ruke i noge, kosa mu je zapaljena, rekao je Grujić. 

Kako je rekao zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, teže je povrijeđen menadžer restorana “Srpska reč”. Njega je, radnica restorana brze hrane, pozvala da joj pomogne pošto je čula šištanje plinske boce u svom lokalu. Nažalost, tada je došlo do eksplozije kada su oboje povređeni. Požar je saniran, tako da sad ne postoji opasnost po građane koji žive u neposrednoj blizini.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić saopštio je da su uzrok eksplozije u prodavnici brze hrane u Čika Ljubinoj ulici, nedaleko od Trga republike, bile neispravne instalacije koje su dovele do eksplozije plinske boce. Od siline eksplozije popucala su brojna stakla na okolnim lokalima i zgradama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *