Dom Zdravlja: Besplatni preventivni pregledi /VIDEO/

Bijeljinski Dom zdravlja organizovao je danas u centru Bijeljine akciju besplatnih preventivnih pregleda lokalnog stanovništva. S obzirom na značaj preventivne zaštite zdravlja  građana , novi menadžment ove zdravstvene ustanove planira da redovno organizuje ovakve aktivnosti u Semberiji, kako bi što veći broj stanovnika bio u mogućnosti da na brz i jednostavan način provjeri svoje zdravstveno stanje.

Novi menadžment bijeljinskog Doma zdravlja prepoznao je važnost preventivnih pregleda lokalnog stanovništva. Tim povodom pokrenuta je akcija besplatnih preventivnih pregleda stanovništva , koja će ubuduće biti rađena najmanje jednom sedmično.

U današnjoj akciji građani su imali priliku da provjere svoje zdravstveno stanje odnosno da izvrše mjerenje krvnog pristiska , nivoa šećera u krvi i holesterola.

Građani podržavaju ovakve aktivnosti bijeljinskog Doma zdravlja. Kažu , bez čekanja na ovakav način mogu lako i jednostavno da provjere svoje zdravstveno stanje.

Iz bijeljinskog Doma zdravlja poručuju da su uvijek dostupni građanima 365 dana u godini. 

Već iduće sedmice planirano je da se besplatni preventivni pregledi organizuju ispred zgrade bijeljinskog Centra za kulturu , zatim u gradskom parku ali i semberskim Mjesnim zajednicama Dvorovi , Crnjelovo i Janja .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *