“Dogovor za Bijeljinu”: Petrović tretira “Komunalac” kao lični plijen

Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” ocijenila je danas da gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koristi preduzeće “Komunalac” kao plijen i za stranačko potkusurivanje, te nakon nezakonite smjene Nadzornog odbora i imenovanja novog u ovom preduzeću, imenuje i direktora preduzeća Miroslava Kulića, kadar PDP-a, ignorišući upozorenja prethodnog direktora Dike Cvijetinovića da krši zakone.

“Kulić je nosilac sumnjive diplome privatnog pravnog fakulteta i bez ikakvih ličnih referenci ukoliko se izuzme najjača – da je njegovo imenovanje u stvari spasavanje Slaviše Markovića na mjestu šefa PDP-a, s obzirom na to da je Kulić bio glasnogovornik ideje o potrebi Markovićeve smjene zbog katastrofalnog izbornog rezultata. Ovako je namiren iako je bio prvi `ispod crte` na izborima za odbornika”, tvrde iz ove koalicije.

Iz Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” ocjenjuju da Petrović “Komunalac” koristi kao plijen i za stranačko potkusurivanje.

“Ironično je da je ovo jedno od rijetkih imenovanja koje je Petrović učinio, a da to nije bilo postavljenje nekog njegovog komšije, prijatelja ili poznanika iz rodnog Crnjelova”, navodi se u saopštenju.

Iz Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” ukazuju, ističe se u saopštenju, na ozbiljne probleme u funkcionisanju niza gradskih institucija, preduzeća, organizacija i udruženja koji su uzrokovani neradom i nesnalaženjem gradonačelnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *