Đurđević: Nastavak realizacije započetih projekata u Semberiji /VIDEO/

Na posljednjem zasjedanju lokalnog parlamenta u Bijeljini došlo je do smjena u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti. Novi predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević govorio je u prvom gostovanju nakon izbora na ovu funkciju za TV Arena koji su njegovi ciljevi i pravci daljeg djelovanja i šta se sve dešavalo na posljednjoj sjednici. Istakao je da će prioritet u radu biti nastavak realizacije započetih infrastrukturnih i kapitalnih projekata u Semberiji.

Izbor na mjesto predsjednika Skupštine Grada Bijeljina je izazov i uspjeh , a u mom slučaju i kruna decenijskog bavljenja politikom, izjavio je gostujući u ovonedjeljnom izdanju emisije “Panorama”, novi predsjednik gradskog parlamenta u Bijeljini Aleksandar Đurđević.

On je istakao da je pred odbornicima u narednom periodu dosta posla jer je  od početka godine održano  svega nekoliko sjednica Skupštine Grada zbog pandemije virusa korona.

Dodao je da će uskoro biti izabran i novi šef odborničkog Kluba SNSD-a u gradskom parlamentu u Bijeljini.

Kompletan razgovor pogledajte sutra na našem programu u emisiji “Panorama”, od 20 časova, kao i na našem Youtube kanalu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *