Detalji akcije “Lampa”: Policija došla zbog požar, a pronašla 40,5 kilograma droge

U akciji “Lampa” policija je u Bijeljini pronašla i oduzela oko 40,5 kilograma skanka, a kako “Nezavisne novine” saznaju dosad su uhapšena dvojica muškaraca koji se dovode u vezu sa drogom.

Akciju sprovodi Policijska uprava Bijeljina u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet. Bijeljinska policija je prije pronalaska laboratorije i narkotika u srijedu prvo postupala po prijavi požara.

Podsjećamo, da je nakon prijave požara kuće u Bijeljini, policija je u akciji “Lampa” bila pronašla oko 29 kilograma skanka i laboratoriju za uzgoj droge, a naknadno je pronađeno još 11.700 grama skanka.

Kako Nezavisne saznaju vatrogasci su na toj lokaciji gasili požar kuće i spriječili dalje širenje vatre, te su o požaru obavijestili policiju koja je pronašla dio narkotika a kasnije tokom daljih aktivnosti i velike količine droge što je rezultiralo hapšenjima muškaraca čiji identitet nije otkriven.

Nije se radilo o slučajno paljevini, već su osumnjičeni “provalili” policijsku akciju, koja je duže vrijeme pripremana, pa su paljevinom pokušali da unište dokaze i tragove. Paljevinu su uočili građani koji su to i prijavili, a onda se krenulo i u realizaciju akcije “Lampa”, prenosi Glas Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *