Cvijetinović: Najavljeni protesti veterana su politički i to je zloupotreba boraca /VIDEO/

Članovi Udruženja veterana Garde “Panteri” podnijeli su danas  Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini krivičnu prijavu protiv rukovodstva gradske Boračke organizacije. Danas su na pres konferenciji poručili da neće učestvovati na vidovdanskim protestima Veterana RS u Banja Luci.

Članovi Udruženja veterana Garde “Panteri” i “Sokolovi” iz Tobuta kod Lopara  neće učestvovati na protestima zakazanim na Vidovdan u Banja Luci koje organizuje  Udruženje  “Veterani odbrambeno-otadžbinskog rata RS”. Prema riječima Petra Cvijetinovića, predsjednika  Udruženja veterana Garde “Panteri” predstojeći protest ne može riješiti probleme veterana jer sva Udruženja moraju da sjednu i da se međusobno dogovore.

Veterani smatraju da kompletno rukovodstvo Boračke organizacije treba da podnese ostavke .

Članovi Udruženja veterana Garde “Panteri” podnijeli su danas  Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini krivičnu prijavu protiv rukovodstva gradske Boračke organizacije, zbog kako navode niza malverzacija u radu i nenamjenskog trošenja budžetskih sredstava. Kako je navedeno gradska Boračka organizacija u Bijeljini ima budžet od oko 200.000 KM .

Iz ovih Udruženja pozvali su sve svoje bivše saborce da ne nasjedaju na priče političara , već da se udruženim snagama zajednički bore za bolji status i položaj pred institucijama RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *