Bratstvo “Sveti Stefan” pomaže ugrožene

Članovi Misionarskog bratstva “Sveti Stefan” iz Beograda ovog vikenda će darovati po 500 evra za pet socijalno ugroženih porodica na području Bijeljine, objavljeno je danas na sajtu Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije danas je u Bijeljini razgovarao sa članovima ove humanitarne organizacije koji su prenijeli svoja iskustva i ideje za buduću saradnju sa Dobrotvornom organizacijom “Trojeručica”, koja djeluje pri Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj.

Vladika Fotije darovao je goste iz Beograda prigodnim poklonima, u znak pažnje i zahvalnosti za njihov trud i ljubav prema onima kojima je pomoć potrebna.

Članovi te organizacije i koordinator “Trojeručice” sveštenik Velislav Mišura danas i sutra zajedno će posjetiti pet socijalno ugroženih porodica i uručiti im novčanu pomoć.

“Sveti Stefan” je humanitarno-misionarska organizacije koja djeluje pod okriljem Manastira Slanci u Arhiepiskopiji beogradsko-karlovačkoj, a u današnjoj posjeti su bili i članovi muzičkog sastava “Metoh”, koji radi pri tom manastiru.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.