Branimir Vasić predsjednik MO RSS Ledinci

Branimir Vasić iz Bijeljine izabran je za predsjednika Mjesnog odbora Ledinci Republičke stranke Srpske /RSS/, a ovom prilikom je poručio da će sa svojim saradnicima napraviti detaljan plan rješavanja problema sa kojima se najveća mjesna zajednica u Semberiji godinama suočava.

– Paradoks je da mjesna zajednica sa više od 10.000 mještana nema svoje prostorije u kojima će stanovnici potražiti pomoć ukoliko im treba neki dokument ili ako žele nešto da prijave, predlože. To je jedan od prioriteta za koji ćemo se zalagati, kao i za izgradnju nove saobraćajnice koja će bolje povezatinaselje oko Ulice Vladimira Gaćinovića sa Pet jezera, gdje mještani imaju velike probleme jer za ulazak i izlazak iz naselja koriste uzak put na kojem se ne mogu mimoići dva automobila – istakao je Vasić.

On je dodao da prije pristupanja RSS nije bio član nijedne političke partije, iako je imao veći broj ponuda za politički angažman.

– Priča koja je izgrađena oko RSS mi se svidjela jer sam shvatio da je riječ o mladim ljudima, profesionalno ostvarenim, koji su mogli da žive u bilo kojoj evropskoj zemlji, ali su odlučili da ostanu u Bijeljini i bore se sa svakodnevnim društveno-političkim vrtlogom. Inače, smatram da ljudi koji imaju više od 60 ili 65 godina, treba da odu u zasluženu penziju i bave se svojim unucima, a ne politikom – naglasio je Vasić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *