Borbelj i Olivera Jevtić pobjednici Atletske trke “Ugljevik 2022”

Pobjednici Sedme atletske trke “Ugljevik 2022” koja je održana sinoć su Đuro Borbelj i Olivera Jevtić iz Srbije.

Trka je okupila više od 200 takmičara seniora, a učestvovalo je i 250 mališana od tri do osam godina.

Ova sportska manifestacija počela je trkama za najmlađe u kategorijama tri, četiri i pet godina na 100 metara, zatim šest, sedam i osam godina na 200 metara, kao i trkama za uzrast devet i deset godina na dionici od 400 metara.

Borbelj koji je član Atletskog kluba “Apatin” (Srbija) bio je najbrži na 10 kilometara u muškoj konkurenciji a proslavljena srpska atletičarka Olivera Jevtić u ženskoj konkurenciji.

Organizator trke Mladen Stevanović zahvalio je svim učesnicima i čestitao pobjednicima na ostvarenim rezultatima a posebno Ugljevičanima koji su podržali ovogodišnju trku.

– Naša misija od samog početka jeste da organizujemo trke i kreiramo inovativno-sportske,društveno-odgovorne događaje koji inspirišu, zbližavaju i osnažuju pojedince i društvo – rekao je Stevanović.

On je istakao da je veoma važna promocija zdravog načina života kroz sport i rekreaciju.

– Brojni učesnici su dokaz da smo uspjeli u svojim namjerama. Veliko hvala opštini Ugljevik koja iz godine u godinu sve više ulaže u promociju sporta i zdravog načina života – zaključio je Stevanović i zahvalio svima koji su pomogli organizaciju trke.

Opština Ugljevik bila je pokrovitelj ove sportske manifestacije a seniorsku trku otvorio je šef kabineta načelnika Ugljevika Milorad Jovičić.

(SrpskaInfo)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *