Bolnici Sveti Vračevi nagrađena kao Šampion izvrsnosti /VIDEO/

JZU Bolnica “Sveti Vračevi” i direktor prof. dr Zlatko Maksimović dobili su u Privrednoj komori Srbije u Beogradu priznanje “Oskar kvaliteta”, povodom obilježavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedjelje kvaliteta.Bolnici “Sveti Vračevi” je pripalo najviše priznanje Šampion poslovne izvrsnosti, a direktoru prof. dr Zlatku Maksimoviću Lider poslovne izvrsnosti za 2021. godinu.

Zahvaljujući dobroj organizaciji rada tokom pandemije virusa korona , uvođenju novih dijagnostičkih procedura i specijalističkih pregleda prvenstveno u oblasti kardiologije, hirurgije i oftalmologije te uvođenju standarda  ISO 9001 , bijeljinskoj  Bolnici  pripalo je  najviše priznanje Šampion poslovne izvrsnosti, a direktoru Zlatku Maksimoviću Lider poslovne izvrsnosti za 2021. godinu.  “Oskar kvaliteta” dodjeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama za vrhunske rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti.

On je u izjavi za našu TV rekao da njemu i ustanovi kojom rukovodi ova priznanja znače mnogo jer su dobijena u jeku krize izazvane pandemijom kovid 19 i predstavljaju potvrdu dobrog i kvalitetnog rada u izuzetno teškim uslovima i vremenu velikih izazova.

Inače bijeljinska bolnica i njen direktor su ove godine jedini dobitnici ovog prestižnog priznanja iz zemalja van teritorije Srbije.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *