Bolnici “Sveti Vračevi” dodijeljen sertifikat ISO 22301:2019 /VIDEO/

Bolnici “Sveti vračevi” u Bijeljini danas je uručen sertifikat ISO 22301:2019, sistem menadžmenta kontinuitetom poslovanja i upravljanja rizicima.

Ulagati u znanje je investicija koja se uvijek isplati, a mi se bavimo kvalitetom i standardima, poručio je direktor bijeljinske bolnice “Sveti Vračevi” prof. dr Zlatko Maksimović, nakon što je ova zdravstvena ustanova dobila još jedan ISO sertifikat.

Sertifikaciojom standarda bijeljinska Bolnica ispunila je osnovni cilj zadovoljenja korisnika usluga, potvrđena je kompetentnost, stručnost i odgovornost svih zaposlenih.

Prema raspoloživim informacijama Bolnica “Sveti Vračevi” je prva zdravstvena ustanova u BiH i Srpskoj koja je sertifikovana za ovaj standard, ističe Stojiljković.

Sertifikacijom ovog standarda Bolnica “Sveti Vračevi” dobila je mogućnost poboljšanja operativnih procesa kao i kontinuiteta poslovanja i nastavka rada usljed poremećaja.

Nastavićemo i dalje da se bavimo kvalitetom a sve u cilju većeg stepena zadovoljstva korisnika naših usluga, naglašavaju u menadžmentu bijeljinske Bolnice.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *