Bira se kuća, balkon i izlog sa najljepšom novogodišnjom dekoracijom

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom novogodišnjih praznika.

Po tri najljepše okićenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora, koji će za božićne i novogodišnje praznike sijati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, biće nagrađeni prigodnim nočanim nagradama od po 1.000, 500 i 300 konvertibilnih maraka.

Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica s prebivalištem, odnosno sjedištem na području grada Bijeljina, koja od 30.12.2022. godine do 10.01.2023. godine dostave popunjen obrazac i najmanje tri fotografije okićenih prostora.

Sve pristigle prijave ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od navedenih kategorija. Prvi krug izbora biće održan od 11. do 13. januara 2023. godine putem javnog, on-lajn glasanja na službenoj fejsbuk-stranici Gradonačelnika Bijeljine.

Prvih pet  prostora, u svakoj kategoriji, koja osvoje najviše glasova, odnosno „lajkova” na fejsbuku, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora, komisija, imenovana za tu priliku će posjetiti sve lokacije koje su ušle u drugi krug izbora i donijeti konačnu odluku.

Pobjednici će biti proglašeni 15. januara 2022. godine za vrijeme koncerta Dušana Sekulića, odnosno, prilikom svečanog zatvaranja Zimskog korzoa.

– Praznično raspoloženje, božićnu i novogodišnju atmosferu u našem Gradu najbolje možemo stvoriti mi, njegovi stanovnici i zato pozivamo građane da što ljepše ukrase svoje kuće, okućnice, balkone i poslovne prostore – navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Javni poziv sa obrascem za prijavu je na OVDJE


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *